Det ‘vimlar’ plötsligt av ‘drönare’ över skyddsobjekt – masshysteri? Kan vara ‘ubåtar’ eller ‘väderkvarnar’ i slutändan!

De senaste dagarna har nyheter ‘kablats ut’ om att s k ‘drönare’ siktats över s k ‘skyddsobjekt’ (HÄR). Till och med militära ‘drönare’ sägs ha siktats (HÄR).

‘Vimlar’ alltså av ‘drönare’ (HÄR).

Det finns många frågor kring ‘drönarna’, men få eller INGA svar.

 

Den kritiska frågan är om ALLA ‘drönare’ som siktats överhuvudtaget existerar.

En annan kritisk fråga om de existerar i så fall är en tillfällighet eller om det finns en ‘baktanke’ med dessa ‘drönares’ flygningar kring skyddsobjekt.

Beaktande av den politiska och militära retoriken kring det eventuella hotet från Ryssland mot Ukraina och i förlängningen andra länder i Europa, så kan dessa ‘drönare’ som siktats ingå i ett större sammanhang.

Det verkar INTE vara en tillfällighet att ‘vimlet’ av ‘drönare’ dyker upp just nu i nyhetsflödet.

 

Det kan vara värt att notera att Sverige håller på och ‘vapenskramlar’ på Gotland och den militära beredskapen också sägs ha ökat på andra platser på sistone.

En tredje kritisk fråga är i så fall vem som ‘står bakom’ och flyger dessa ‘drönare’ som dessutom sägs vara koordinerade överflygningar av skyddsobjekt.

Det är knappast en främmande statsmakt som använder sig av lågflygande ‘drönare’ sprida överallt, utan det borde vara någon annan i så fall, dvs om ‘drönarna’ som siktats verkligen existerar. 

Masshysteri…?

Kanske ‘ubåtar’ av samma typ som påstods ha siktats under 80-talet (HÄR).

Eller ‘väderkvarnar’ à la  Don Quijote de la Mancha (HÄR).

 

2 svar till “Det ‘vimlar’ plötsligt av ‘drönare’ över skyddsobjekt – masshysteri? Kan vara ‘ubåtar’ eller ‘väderkvarnar’ i slutändan!”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: