S vet att många i väljarkåren ‘sväljer’ socialdemokratiskt VALFLÄSK och BLÅBRUN svartmålning med ‘hull och hår’ – dessutom ‘gång på gång’ låter sig bli ‘blåsta på konfekten’!

Det verkar finnas förhoppningar i delar av väljarkåren att S ‘kastas ut’ från regeringskansliet efter nästa riksdagsval.

Förhoppningar som av olika anledningar riskerar att ‘grusas’.

 

S vet att ‘minnet är kort’ i väljarkåren. Det innebär att den usla hanteringen av S under migrationskrisen 2015 ‘fallit i glömska’, trots att det lett till ökad otrygghet och hopplöshet i samhället. Detsamma gäller den lika usla hanteringen av S under pandemikrisen 2020 där Sverige ‘gick sin egen väg’, trots att det orsakade utbrett mänskligt lidande och  skördade många liv i onödan.

Nu är det snart dags för riksdagsval igen och S vet att ‘gamla synder’ måste förpassas till det förgångna. Nu är agendan att ‘bre på stort’ med löften och ‘attackera skoningslöst’ mot M, SD och KD.

Det kan låta ‘krasst och torrt’, men S är en skicklig maktspelare med många års erfarenhet att försköna och ‘lova guld och gröna skogar’ (HÄR) samtidigt som politiska meningsmotståndare ‘svartmålas’ eller åtminstone ‘utmålas’ i nedsättande ordalag. Det senare sker tyvärr ‘med medias goda minne’ (t ex HÄR).

S vet hur en ‘slipsten skall dras’.

 

Några exempel följer:

(i) S vet att många i väljarkåren ‘sväljer’ socialdemokratiskt ‘valfläsk’ med ‘hull och hår’.

(ii) S vet också att ‘blåbruna’ attacker på M, SD och KD är ‘bästa’ försvar för att ‘så tvivel’ i väljarkåren och så att C inte ‘byter sida’.

(iii) S vet dessutom att många i väljarkåren ‘gång på gång’ låter sig bli ‘blåsta på konfekten’.

 

Tre framgångskoncept som således kan ‘grusa’ förhoppningar i väljarkåren om att S ‘kastas ut’ från regeringskansliet efter nästa riksdagsval.

2 svar till “S vet att många i väljarkåren ‘sväljer’ socialdemokratiskt VALFLÄSK och BLÅBRUN svartmålning med ‘hull och hår’ – dessutom ‘gång på gång’ låter sig bli ‘blåsta på konfekten’!”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: