Statsråd på ‘sandlådenivå’ är FEL person på FEL plats – S ‘ser ner på’ kunskap och bildning, dvs den NYA socialdemokratin!

Flera statsråd i Anderssons regering (liksom Löfvens f d regering) har ‘lik i garderoben’ (t ex Shekarabi, Eneroth, Strandhäll och Karkiainen) och andra har visat sig vara inkompetenta (t ex Johansson, Hallengren och Ygeman) – HÄR.

Trots detta har Andersson ‘fullt förtroende’ för dem.

 

Ett genomgående tema är dessutom att flera av statsråden INTE har högre avslutad utbildning som är relevant för deras ansvarsområden (HÄR).

Vissa av dessa statsråd skriver i sina CV:n att de har bedrivit studier på t ex en högskola eller universitet. Detta betyder att de som studenter bara klarat av enstaka kurser och således INTE klarat av att ta en högre examen från högskola eller universitet.

Ironiskt  att de utnämnts till statsråd med ansvar för viktiga samhällsområden.

 

Flera statsråd i Andersson regering har alltså INTE klarat av att ta en högre examen från högskola eller universitet, dvs ett drygt ‘tjog’ varav flera framstår som outbildade och inkompetenta..

Hundratusentals andra i samhället har klarat av detta.

Men outbildade statsråd skall ändå ha det yttersta ansvaret för viktiga samhällsområden.

 

Betydelsen av utbildning verkar försumbar i socialdemokratiska regeringar, dvs den värdesätts INTE utan det verkar viktigare att ha gått interna och indoktrinerande ‘lattjolajaban’ kurser.

S ‘ser ner på’ kunskap och bildning.

Statsråd på ‘sandlådenivå’ innebär FEL person på FEL plats.

Dvs den NYA ‘socialdemokratin’.

%d bloggare gillar detta: