En ‘lek’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen är INTE en ‘lek’, utan ‘hets mot folkgrupp’!

Den senaste tiden har flera politiker, journalister, debattörer och andra aktivistiska ‘halvfigurer’ erkänt och öppet visat stöd för att en viss form av ‘hets mot folkgrupp’ borde vara ‘rumsrent’ (dvs godtagbart), men bara så längre det är PK-ister som står för denna ‘hets’.

Dessa PK-ister försvarar sitt eget och andra PK-isters klandervärda beteende när det gäller t ex ‘heilande’ och menar att det bara handlar om att ‘ironisera’ över nazism och förintelsen.

PK-isters ironiserande påstås vara en ‘lek’.

En ‘lek’ för att provocera.

Det brukar krävas betydligt beskedligare uttrycksformer för att dömas för ‘hets mot folkgrupp’ i domstol, där enstaka ord och ordval kan leda till att hamna i belastningsregistret.

Det har trots detta varit flera politiker, journalister, debattörer och andra aktivistiska ‘halvfigurer’ som stöder och påstår sig hållit på med ‘leken’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen i deras ungdom.

Dessa PK-ister menar på fullt allvar, och dessutom utan förbehåll, att det är helt i sin ordning att vara ‘ung och dum’.

 

‘Ung och dum’ är knappast något att vara stolt över. Dessa PK-ister erkänner sin ‘lek’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen långt efter att preskriptionstiden gått ut.

De erkänner dessutom sin ‘lek’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen i ett sammanhang för att rättfärdiga en makthavares ‘lek’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen.

Fega uslingar ‘kryddat’ med ‘urkass’ moralisk kompass.

Devisen ‘cara bonita y culo cagado’ passar väl in på dessa PK-istiska ‘hetsare’.

 

Den kritiska frågan är hur deras värdegrund är beskaffad när en godtagbar form av ‘lek’ handlar om ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen.

Det är sannolikt en stor del av befolkningen som vuxit upp i Sverige som sedan barnsben och i unga år ALDRIG skulle komma på tanken att ‘leka leken’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen.

En annan kritisk fråga är hur ofta och länge dessa PK-ister höll på med ‘leken’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen.

En tredje kritisk fråga är dessutom vilka andra ‘lekar’ som dem ‘lekt’ för att ironisera över oacceptabla avarter i sin ungdom.

En fjärde kritisk fråga är om dessa PK-ister övergett sin ‘lek’ att ironiserande över ‘heilande’, nazism och förintelsen eller kommer de erkänna detta pågått längre och oftare om några år på samma ‘fega’ och omoraliska vis som de nu erkänner sina ungdomssynder. Deras ‘lek’ kanske har fortsatt i vuxen ålder.

En femte kritisk fråga är varför man skall tro på att dessa PK-ister INTE fortfarande håller på med sina ‘lekar’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen i privata sammanhang.

Dessa PK-isters ‘lek’ är och har varit en omoralisk och oförlåtlig handling som förvärras av att de dessutom försvarar sin egen och andras ‘lek’ med klandervärda bortförklaringar.

En ‘lek’ att ironisera över ‘heilande’, nazism och förintelsen är INTE en ‘lek’.

Utan ‘hets mot folkgrupp’.

%d bloggare gillar detta: