Klimataktivister ‘på gatan’ verkar INTE ‘se längre än näsan räcker’ – ‘köper’ enkla svar på komplexa problem à la ‘Greta’!

Klimataktivister ‘på gatan’ verkar INTE särskilt måna om effekterna av sina ‘aktioner’.

 

Klimataktivister ‘på gatan’ verkar INTE inse att många av deras s k ‘aktioner’  (t ex HÄR) saknar stöd och förståelse hos den breda allmänheten. Det kan istället vara tvärtom att deras aktioner som genomförs väcker ett motstånd (HÄR) och i förlängningen att människor slutar lyssna på dem (HÄR).

Den kritiska frågan är vad klimataktivister ‘på gatan’ egentligen har för kunskaper om klimat, väder och mlijö, dvs förutom desinformativ ‘skrämselpropaganda’ och ‘domedagsscenarier’.

De verkar ha samma ytliga kunskap och förståelse à la ‘Greta’.

 

Politiker har dessutom ingen anledning att lyssna på oseriösa och samhällsomstörtande klimataktivister ‘på gatan’. Det är numera alltfler politiker som öppet kritiserar ‘klimataktivister’ à la ‘Greta’ (HÄR och HÄR).

Det är en liten’ klick’ i bakgrunden som ‘styr och ställer’.

Men som knappast har ‘siktet’ inställt på hållbar utveckling.

 

‘Doldisarna’ bakom klimataktivisterna ‘på gatan’ och deras agenda verkar vara att skapa oreda och störningar i samhället, vilka INTE påverkar makthavare nämnvärt utan i första hand vanliga människor i deras vardag. De kan kanske inte kan ta sig till jobbet eller uträtta andra ärenden som att köra sina barn till fritidsaktiviteter.

Klimataktivister ‘på gatan’ verkar INTE ‘se längre än näsan räcker’.

De ‘köper’ enkla svar på komplexa problem à la ‘Greta’.

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: