MP är INTE ett ‘miljöparti, utan ett parti för ‘miljöhipsters’, dvs ‘dom’ som tror sig vara ‘trendiga’ och ‘miljömedvetna’ men präglade av ‘historielöshet’!

MP kallar sig ‘miljöparti’, men verkar INTE fokusera på livet som många människor har i samspel med naturen. MP har utvecklats från ett miljöparti till en ‘högborg’ för miljö- och klimatfanatiskt hyckleri (HÄR).

Människor som är miljömedvetna och lever miljövänligt verkar inte attraheras av partiets miljö- och klimatfanatiska agenda. MP verkar inte heller rikta sig mot dessa väljare, vilka kanske ‘ser igenom’ partiets populistiska retorik präglad av hotfullt och nedsättande språkbruk

MP riktar sig istället mot ‘miljöhipsters‘ i storstäder.

En väljargrupp som tror sig vara ‘trendiga’ och ‘miljömedvetna’.

Men präglade av ‘historielöshet‘.

 

Dessa ‘miljöhipsters’ har inte förstått att deras s k ‘trendiga miljömedvetenhet’ varit en naturlig del av människans historia.

Dagens ‘trendiga miljömedvetenhet’ har alltså varit en naturlig del av vanliga människors tillvaro under generationer.

Nödvändig konsumtion, återvinning och återanvändning har präglat människans vardag sedan urminnes tider, inte ‘slit och släng’ där billiga varor på varuhus köps och kasseras på löpande band eller livsmedel kastas till ‘höger och vänster’.

Väldigt många människor har inget annat val än att vara ‘trendigt miljömedvetna’ på grund av fattigdom.

 

Dessa ‘miljöhipsters’ blundar för det faktum att andra människor betalar ett högt pris (t ex usel arbetsmiljö, usla löner och rättigheter) för deras slentrianmässiga konsumtion av billiga varor. MP driver inte denna orättfärdiga konsumtion på sin agenda, då det går på tvärs mot den väljargrupp av ‘miljöhipsters’ som de riktar sig mot.

MP är således INTE ett ‘miljöparti, utan ett parti för ‘miljöhipsters’

MP är numera ett parti för väljare som tror sig vara ‘trendiga’ och ‘miljömedvetna’, men präglade av historielöshet.

%d bloggare gillar detta: