Bidens presidentskap har ‘pyspunka’: Trumps motsats men INTE i positiv bemärkelse – läser innantill på ‘teleprompter’ och svarar INTE på frågor efteråt!

Biden framstår alltmer som Trumps motsats, men INTE i positiv bemärkelse.

 

Notera att Bidens första presskonferens efter han tillträtt som president tog 65 dagar (HÄR).

‘Luften gick ut’ från början och förhoppningar ‘grusades’.

 

När president Biden efter åtskilliga förseningar ‘dyker upp’ till en presskonferens ‘rabblas’ inövade fraser som läses ‘ord för ord’ på en ‘teleprompter‘. Biden verkar INTE säga ett enda ord som INTE finns på ‘telepromptern’.

Några exempel HÄR och HÄR.

Biden är känd för att ‘snubbla på orden’ (HÄR).

Och ‘häva ur sig’ irrelevant och osammanhängande ‘rappakalja’ (HÄR).

 

Expresident Trump var i detta avseende raka motsatsen där han ofta frångick manus och ‘körde sitt race’ på både ‘gott och ont’. Men Bidens sätt att ‘dyka upp’ en stund inför kameran och ‘rabbla’ några ord väcker funderingar om hans intellektuella förmåga och hälsotillstånd.

Trump var i princip dagligen synlig och tillgänglig för ‘pressen’, medan Biden är mestadels osynlig och otillgänglig. Trump svarade på frågor, medan Biden INTE svarar på frågor, utan ‘vänder på klacken’ när ‘texten´ på ‘telepromptern’ är slut och lämnar därmed ‘pressen’ med obesvarade frågor (se slutet på en presskonferens HÄR).

Trump ‘drog’ ofta ‘valser’, vilket Biden också börjat med samma ofog (HÄR) och skyller på Trump trots att han är presidenten (HÄR).

Bidens presidentskap har ‘pyspunka’.

 

Sammanfattningsvis om Bidens presskonferenser som är ‘raka motsatsen’ i förhållande till Trump:

Biden läser ‘ord för ord’ innantill.

INTE ett ord verkar vara utantill.

Och svarar ofta INTE på frågor efteråt. 

 

 

%d bloggare gillar detta: