Linde: en ‘diplomatihaverist’ som är ‘styv i korken’ – sjal ‘charmar’ INTE och feminism ‘biter’ INTE på talibaner som är 100% anti-feminister!

Utrikesminister Lindes religiösa och kulturella okunskap och inkompetens om talibaner är ‘tragikomisk’. Hon ‘ser ner på’ och förolämpar talibanernas samhällsideal och världsbild.

Linde verkar i en verklighetsfrånvänd feministisk ‘bubbla’ och ställer ‘skrattretande’ krav som INTE kommer att tillmötesgås av talibanerna.

Linde är en ‘diplomatihaverist’.

 

Linde ‘hycklar’: ”…kräver att talibanerna respekterar de mänskliga rättigheterna och internationell humanitär rätt – inte minst när det gäller kvinnor och flickor.

Men talibanerna är tydliga med att kvinnors, flickors och barns rättigheter skall respekteras, men enligt ‘sharia-lagar’.

Linde ‘tar död’ på diplomatin innan den ens har börjat.

 

”…kräver det för att överhuvudtaget ha någon kontakt med talibanerna…”

Linde är ‘styv i korken’.

 

Linde verkar sakna all förmåga till religiös och kulturell förståelse och lyhördhet. Pinsamt med en utrikesminister som agerar utifrån en verklighetsfrånvänd feministisk ‘bubbla’ präglad av hyckleri i relation till talibanernas samhällsideal och världsbild (HÄR).

Tre ‘rättesnören’ som Linde bör ha i åtanke:

1) En sjal ‘charmar’ INGA talibaner.

2) Feminism ‘biter’ INTE heller på talibaner.

3) Talibaner är 100% ANTI-feminister.

%d bloggare gillar detta: