DELTA-mutationen tar INTE världen med ‘charm’, utan 1.000 gånger HÖGRE virusnivåer än ‘ursprungliga’ Covid-19 – ‘bara’ en tidsfråga innan ‘skyddseffekten’ avtar!

DELTA-mutationen har visat att vetenskapen och experters kunskap om pandemiska virus varit ‘ute på djupt vatten(HÄR).

 

Forskning visar numera: ”Viral load is roughly 1,000 times higher in people infected with the Delta variant than those infected with the original coronavirus strain.”

Virulensen‘ har således INTE minskat som experter ‘killgissade(HÄR).

 

Det som dessutom är oroande, eller snarare skrämmande, är att även ‘fullvaccinerade’ drabbas (HÄR). Flertalet blir lyckligtvis INTE allvarligt sjuka eller avlider, men faror ‘lurar bakom hörnet’.

Det är väldigt tyst om dessa ‘faror’.

 

När ‘fullvaccinerade’ smittas och smittar andra ökar risken för mutationer som minskar skyddseffekten av vaccin och antikroppar mot allvarlig sjukdom och död.

Det är bara tidsfråga innan ‘skyddseffekten’ avtar.

 

Det är bl a därför en tredje dos redan ligger i ‘pipelinen’ för riskgrupper och äldre, men även för alla andra i ett senare skede.

Det kan även komma t ex fjärde och femte dos i framtiden mot ‘corona’ (HÄR). Oviljan att tala klarspråk om riskerna kring bl a DELTA och kommande mutationer från regeringen och myndigheter är bekymmersam.

Om människor INTE är medvetna om riskerna som kommer med mutationer av ‘coronaviruset’, minskar deras benägenhet att följa råd och rekommendationer för att ‘skydda’ sig själva och andra från att smittas. JUst nu är smittspridningen låg som i fjol, men har börjat öka vecka för vecka. på grund av just DELTA-mutationen. ‘Coronaviruset’ har visat sig vara en ‘lurig’ fiende som reagerar och agerar oberäkneligt.

DELTA tar alltså INTE världen med ‘charm’.

Utan sprids med 1.000 gånger högre virusnivåer. 

%d bloggare gillar detta: