Tillåts SD ‘axla’ ansvaret efter S? Svaret är INTE givet i dagsläget, då SD kanske INTE får gehör för sina ‘lösningar’!

Val efter val har S lovat ‘guld och gröna skogar’, men löfte efter löfte har svikits. S har under en längre tid svikit många av sina kärnväljare varav en betydande andel ‘gått över’ till SD.

S verkar tro att bidrag till ‘kreti och pleti’ samt ‘bidragsjobb’ är tillräckligt. S verkar tro på slapphänt och senfärdig hantering är lösningen på alla problem som partiet skapat på senare år, men det har istället spritt sig en allmänt missnöje och  otrygghet runt om i landet.

Den kritiska frågan är om SD kan leva upp till de förväntningar som finns hos alla dessa svikna väljare?

Svaret är INTE givet i dagsläget.

Avgörs INTE enbart av SD.

 

SD ‘går som tåget’ och ‘ångar på’ i folkopinionen (HÄR). Det är ett parti som etablerat sig som ett av de största i svensk politik. Det kan dock vara  framgångar som kan förändras om SD inte ‘spelar korten’ väl.

Exempelvis, SD har fångat upp missnöjet som finns kring migrations- och integrationspolitiken med efterföljande konsekvenser som genomförd politik fått på samhället. Ett annat exempel är att SD har fångat upp missnöjet med att kriminella får ‘otillräckliga’ straff. Ett tredje exempel är att individer som befinner sig illegalt i Sverige tillåts vara kvar och utnyttja välfärdssystemen.

Frågan kvarstår om SD tillåts ‘axla’ ansvaret efter S.

Dvs kommer SD få gehör för sina ‘lösningar’ hos andra partier (läs M och KD). 

 

%d bloggare gillar detta: