Politiska ‘vilden’ Kakabaveh röstade INTE ‘rött’, utan utlöste en ‘nödfallskärm’, då hon hade varit ‘körd’ vid ett extraval!

Riksdagsledamot Kakabaveh (f d V) är ‘politisk vilde’ (eller partilös) och röstade INTE ‘rött’ för att återinsätta partiledare Löfven som statsminister.  Hon säger sig ställt ett antal ‘krav’ på S för att rösta fram Löfven och att ”…de var väldigt lyhörda…”.

‘Lyhördhet’ innebär INGENTING.

 

En bostad som är ‘lyhörd’ innebär ‘störande ljud’, men ‘lyhördhet’ i en förhandling utan konkretisering är bara ‘ren och skär’ förhandlingstaktik av S som Kakabaveh kan ha köpt med ‘hull och hår’..

Kakabaveh redovisar INTE med tydlighet vilka s k krav hon ställt och vilka krav som S godtagit för att  hon skall rösta fram Löfven. Hon har givetvis INTE fått ett undertecknat dokument av Löfven eller ‘någon annan’ där S ‘går i god för’ eller ‘garanterar’ att några av dessa s k ‘krav’ skall tillgodoses.

‘Lyhördheten’ har skett ‘bakom stängda dörrar’.

 

Kakabaveh fick sin tid i ‘rampljuset’ innan ‘lamporna’ släcks. V har ju sedan länge ‘släckt lamporna’ för henne och är icke önskvärd i partiet eftersom hon drivit en hård linje mot hedersförtryck, vilket V emotsatt sig, tyvärr.

Den kritiska frågan är varför Kakabaveh egentligen INTE röstade ‘rött’ mot Löfven som statsminister.

Kakabaveh har uppenbarligen ‘vikit ner sig’ i slutändan, då hon INTE uppvisar någon form av ‘bevis’ för att hennes s k ‘krav’ kommer att tillgodoses.

Anledningen till att Kakabaveh INTE röstade ‘rött’ kan istället handla om ‘kortsiktig’ ekonomisk vinning.

 

Det är givetvis en spekulation, men utan att känna till alla de juridiska anställningsvillkoren för en riksdagsledamot, så kunde ett extraval innebära att hennes fortsatta försörjning som riksdagsledamot var hotad. Det hade framstått som ‘huvudlöst’ att avstå dessa ekonomiska villkor som riksdagsledamot efter att ‘alla broar bränts’ med V.

i och med att hon INTE röstade ‘rött’ så har hon ‘köpt sig tid’ med en hög inkomst inklusive förmåner till och med riksdagsvalet i september 2022.

Kakabaveh kanske valde en ‘nödlösning’.

Utlöste en ‘nödfallskärm’, då hon hade varit ‘körd’ vid ett extraval.

 

 

%d bloggare gillar detta: