En ÄKTA ‘häxkittel’: ‘cocktail’ av olika vaccin, ‘full’- och ‘halv’-vaccinerade, ovaccinerade och mutationer = SUPERVIRUS?

Är förutsättningarna för ett SUPERVIRUS ’på plats’?

 

Människor i den ‘rikare’ delen av världen vaccineras mot ‘corona’ i snabb takt i syfte att uppnå s k ‘flockimmunitet‘ och på så vis ‘stävja’ omfattande smittspridning, sjuklighet och död i dessa länders befolkningar.

Samtidigt är stora delar av världens befolkningar i stor utsträckning ovaccinerade. Det kommer ta lång tid innan ALLA fått en möjlighet att vaccineras och på så vis ett ‘skydd’ mot ‘coronaviruset’.

Det som sker just nu är att olika vaccin, fullvaccinerade, ofullständigt vaccinerade och ovaccinerade kommer att ‘stötas och blötas‘ mot varandra.

 

Dessa kontaktytor kan ge upphov till att muterade virus utvecklas som dessutom kan visa sig vara smittsammare och med ökad risk för allvarlig sjuklighet och dödlighet (HÄR).

En kritisk fråga är om världen närmar sig alltmer ett s k ‘supervirus‘.

 

Världens befolkningar kommer inte att vara vaccinerad i närtid, utan det kommer att ta lång tid (kanske flera år). Under tiden kan kombinationen av vaccin, vaccinerade och ovaccinerade skapa förutsättningar för att faktorer samverkar så att ett muterat ‘supervirus’ ser dagens ljus.

Poängen är att den rådande ‘cocktailen’ av vaccin, vaccinerade och ovaccinerade kan få ödesdigra konsekvenser.

En ÄKTA ‘häxkittel’.

En ‘blandning’ som kan bli livsfarlig ‘i det långa loppet’.

 

%d bloggare gillar detta: