C är ‘ytterkantspartiet’ och Lööf det ‘svarta fåret’ med en odemokratisk agenda som totalvägrar V och SD politiskt inflytande trots ‘dom’ redan har detta!

VEM är VEM egentligen?

 

C med partiledare Lööf är i otakt med flertalet av de andra riksdagspartierna. Ett parti som alltmer verkar överge sitt existensberättigande i svensk politik.  C verkar präglat av ‘karriärister‘ som är övertygade om att ‘mobbning’ av meningsmotståndare och ‘armbåga sig fram’ är politiskt hållbart över tid.

C med Lööf i spetsen fortsätter präglas av en odemokratisk agenda.

 

Det är ‘tragikomiskt’ att C och Lööf kallar V och SD ‘ytterkantspartier’. C och Lööf vägrar alla former av lösningar som involverar V och SD (HÄR och HÄR) med hänvisning till den ‘breda mitten’ som INTE existerar (HÄR).

C framstår alltmer som ett ‘ytterkantsparti’ i Sveriges Riksdag.

 

C är ett parti som i Sveriges Riksdag blir alltmer ensamt om att driva en odemokratisk agenda gentemot V och SD. Det är en naturlig utveckling när Lööf och ledande representanter för partiet verkar ‘fjärmat’ sig från ‘folket’ och deras vardag.

C är knappast ett ‘mittenparti, utan kanske ‘rent av’ ett ‘extremparti’.

 

C är ett parti som dessutom visat sig vara föga ‘rumsrent’ med tillhörande ‘efterdyningar’ (t ex HÄR och HÄR). Lööf borde se till att ‘sopa rent framför sin egen dörr’, istället för att ägna sig åt en odemokratisk agenda och politisk ‘mobbning’.

Lööf framstår alltmer som det ‘svarta fåret’ i Sveriges Riksdag.

Ordspråket ‘högmod går före fall’ kan besannas.

 

%d bloggare gillar detta: