Den ‘indiska’ virusvarianten (DELTA) ‘på frammarsch’, då vill regeringen tillåta MYCKER MER publik på läktarna – en ‘björntjänst’ mot smittspridning, men en ‘bamsetjänst’ för DELTA!

Regeringen ‘sänder’ FEL ‘signaler till allmänheten.

 

Den ‘indiska’ varianten av ‘coronaviruset’ kallad DELTA är ‘på frammarsch’ och är ett stort orosmoment (HÄR, HÄR och HÄR), vilket borde föranleda försiktighet från regeringen med uppmaningar om ‘fara å färde‘. FHM bekräftar dessutom samhällsspridning i Sverige av DELTA (HÄR), dvs det är INTE bara reserelaterade fall som upptäckts.

Men regeringen verkar faktaresistent.

Regeringen vill istället tillåta MYCKET MER publik på läktarna.

 

I fjol under hösten var regeringen ute med samma ‘populism’ trots ökande smittspridning i samhället (HÄR) och resultatet är numera välkänt med rekordmånga sjuka och en dödlig andra våg drog igenom Sverige.

Regeringen verkar INTE ‘lära av sina tidigare misstag’.

 

Regeringen har istället ånyo kommit på ‘snilleblixten’ att INTE bara öka den tillåtna publikbegränsningen på läktare, utan dessutom MYCKET KRAFTIGT den i en anda av ‘ren och skär’ populism som i vanlig ordning INTE baserar på vetenskapliga belägg (HÄR).

Regeringen vill höja till 3.000 PER SEKTION på arenor.

Dvs INTE 3.000 totalt.

Kan innebära många tusentals fler än dagens 500.

 

Givetvis skall INGA krav på snabbtest, mun- eller andningsskydd ställas för att minska risken för smittspridning, utan som vanligt de urvattnade rekommendationerna ‘tvätta händerna’ och ‘hålla avstånd’.

Mänskligt lidande och död verkar vara en ‘struntsak’ för regeringen.

En ‘björntjänst’ mot smittspridning.

En ‘bamsetjänst’ för DELTA.

 

 

%d bloggare gillar detta: