Löfven, DU har FEL: ‘fri hyressättning’ är ‘marknadshyror’ – S ‘maktbegär’ sviker ‘folket’ eller S har kanske tänkt ‘bryta’ överenskommelsen med C och F före valet!

Ärligt talat, hur ‘dum’ eller kanske ‘lögnaktig’ tillåts en statsminister vara i Sverige?

 

I partiledardebatten (9/6) visar Löfven upp socialdemokratins ‘svek’ mot ‘folket’, för att till varje pris sitta kvar vid makten.

Socialdemokraterna ingår överenskommelser (t ex januariavtalet) med andra partier (MP, C och L) som missgynnar och motarbetar partiets väljarbas (dvs införande av marknadshyror). Löfven gör ett desperat försök att ‘spela bort korten’ och socialdemokratins ‘svek’ mot ‘folket’.

Löfven påstår att ‘fri hyressättning’ INTE är ‘marknadshyror’.

Snacka om ‘dum och dummare’.

 

En statsminister som INTE förstår (eller kanske ‘ljuger folk rätt upp i ansiktet’) att pris i en marknadsekonomi påverkas av ‘utbud och efterfrågan’ borde INTE tillåtas inneha statsministerämbetet.

Löfven påstår dessutom att införandet av s k ‘fri hyressättning’ enbart handlar om 1% av bostadsbeståndet, vilket är att ‘slira’ rejält på sanningen’.

Om 5 år är andelen bostäder med s k ‘fri hyressättning’ INTE 1%, utan HÖGRE.

.

Om en generation (dvs 20 år) är det INTE heller 1%, utan en MYCKET HÖGRE andel kommer att omfattas.

Efterhand kommer dessutom innebörden av termen ‘nybyggnation’ att förändras. Den kommer sannolikt också att omfatta s k  ‘nyrenoveringar’.

‘Nyrenoveringar’ kommer likställas med ‘nybyggnation’

 

Det var alltså socialdemokraternas ‘maktbegär’ med Löfven i spetsen som införde ‘marknadshyror’ för ‘folket’ i Sverige (INTE moderaterna) eller s k ‘fri hyressättning’ enligt partiets medvetet vilseledande språkbruk.

Det är bara en tidsfråga innan ‘marknadshyror’…

…eller s k ‘fri hyressättning’ är norm på den svenska bostadsmarknaden.

Löfven har INGEN ‘skam i kroppen’, utan överger ‘folket’ för ‘makten’.

Eller har S tänkt att ‘bryta’ överenskommelsen med C och F före valet?

 

 

%d bloggare gillar detta: