Trump eller WHO (inkl Biden m fl) – VEM är ‘foliehatt’ i slutändan – DOM ‘anklagade’ eller DOM ‘anklagande’?

‘Turerna’ kring ursprunget till ‘coronaviruset’ har pågått sedan pandemins början. Anklagelser om ‘konspirationsteorier’ har ‘stått som spön i backen’.

Den kritiska frågan vägrar försvinna på dagordningen: Vem är ‘foliehatt’ i slutändan?

DOM ‘anklagade’ eller DOM ‘anklagande’?

 

Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) skrev för ett år sedan att ”…vetenskapliga studier ger motstridiga svar…” (HÄR).

Expresident Trump påstod i början av pandemin att ‘coronaviruset’ orsakats av Kina och anklagades av andra för att sprida ‘konspirationsteorier’ (HÄR).

President Biden verkar INTE heller ha avfärdat samma ‘påstående’, men anklagas INTE av andra (möjligtvis KINA i så fall) för att sprida ‘konspirationsteorier’ (HÄR).

WHO kommer tidigare i år fram till att detta ‘påstående’ är EXTREMT osannolikt (HÄR).

Nu kommer ett UPPDATERAT ‘påstående’ från två s k experter:

”The Covid-19 pathogen has a genetic footprint that has never been observed in a natural coronavirus.”

 

Det uppdaterade ‘påståendet’ bygger i korthet på att det INTE finns ett naturligt förekommande ‘coronavirus’ som har haft samma genetiska sammansaättning CGG-CGG. Kontentan är att ‘coronaviruset’ kan INTE ha en sekvens som INTE funnits i tidigare virus.

Vem är ‘foliehatt’ i slutändan?

 

Svaret dröjer’ eftersom ALLA ‘fakta’ inte är tillgängliga ännu, men det verkar INTE vara uteslutet att DOM som ’anklagade’ andra för att sprida ‘konspirationsteorier’ istället kan komma att ’anklagas’ för att DOM spred den MOTSATTA ‘konspirationsteorin’ om ‘coronavirusets’ naturliga uppkomst.

Att vara ’tvärsäker’ när ALLA ’fakta’ INTE ’’ligger på bordet’ är grogrunden för ’foliehattar’ oavsett vad ’konspirationsteorin’ handlar om.

Följetongen fortsätter!

%d bloggare gillar detta: