Kommer DU ihåg Romson (MP) och ”alla som åker i tunnelbanan är svenska”? Nämnde ALDRIG klanfejder, blodshämnd, dödsskjutningar och hedersförtryck!

Klanfejder, blodshämnd, dödsskjutningar och hedersförtryck är numera ‘vardagsmat’ i Sverige.

 

F d språkrör för MP och dessutom f d vice statsminister Romson är bara ‘en i raden’ av ‘verklighetsfrånvända’ och kulturellt ‘aningslösa’ toppolitiker under senare år som tror att människor anammar samhällets värderingar (inkl. rättskipning) ‘i samma ögonblick’ som de ‘korsar gränsen’ till Sverige.

Det var också Romson som målade sin båt med giftig och förbjuden färg samtidigt som hon var miljöminister (HÄR). Hon har dessutom andra ‘missar’ och ‘grodor’ på sin ‘meritlista’ (HÄR).

Snacka om en f d toppolitiker som INTE följer devisen ‘att leva som man lär’.

 

När det gäller många toppolitiker så verkar två saker vara tydliga när det gäller den pågående samhällsutvecklingen med klanfejder, blodshämnd, dödsskjutningar och hedersförtryck::

(i) Det verkar som om många toppolitiker ALDRIG varit utomlands ‘på riktigt’.

(ii) ALDRIG haft ‘verkliga’ erfarenheter av helt och hållet annorlunda kulturer. 

 

INGEN borde vara förvånad över att Sverige nu för tiden drabbas av klanfejder, blodshämnd, dödsskjutningar och hedersförtryck ‘dagligdags’.

När många toppolitiker i Sverige har en ‘imbecill’ övertygelse om att ”alla som åker i tunnelbanan är svenska”, så kan denna händelseutveckling bara vara en ‘försmak’ om vad som väntar  i framtiden.

Varför är det så svårt för toppolitiker att ‘se verkligheten’ och varför ‘verkligheten’ i Sverige numera påminner om ett land där det civiliserade och välutvecklade samhället kan vara i ‘upplösning’.

‘Alla som åker i tunnelbanan är svenska’ kan tyvärr vara illustrativt när det gäller toppolitikers okunskap, ovilja och oförmåga att förstå verkligheten.

DU ser INTE heller några ‘aktivister’ som protesterar mot klanfejder, blodshämnd, dödsskjutningar och hedersförtryck, eller hur?

 

Ett exempel på att ‘aktivister’ INTE verkar drivas av ‘fakta’, utan deras ‘aktivism’ kan vara motsatsen till ‘fakta’.

 

%d bloggare gillar detta: