Men de här åtgärderna hade ju heller INGEN effekt, men nu radas de upp en efter en – samtidigt antyds att de INTE har effekt!

Presskonferenserna ‘duggar tätt’ på senare tid med nya rekommendationer och dessutom ‘urvattnade’ åtgärder. Det har snart gått ett år och mycket av dagens rekommendationer och åtgärder sades INTE ha effekt på smittspridningen. Munskydd hade ju INGEN effekt heller.

Notera samtidigt att INGEN i princip nämner trängsel i kollektivtrafiken som en smittohärd.

Istället är det bara trängsel på alla andra ställen som är smittohärdar.

 

Numera är det en ‘djungel’ av rekommendationer och åtgärder som ändras ‘stup i kvarten’ med kort varsel utan minsta evidens redovisas. Istället tycker Tegnell att de nya råden ”skakar om rätt mycket”. Nonsensprat, allt verkar vara hämtat från ‘ingenstans’, eftersom alla andra i världen gjort fel hela tiden som införde tvingande åtgärder för länge sedan.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten framstår alltmer som ‘fega’ och ‘ynkliga’.

De vågar helt enkelt inte införa annat än ‘gulligull’, eftersom folk kan ju bli ‘sura’ och ‘arga’ på dem.

 

Statsminister Löfven tänker nog på nästa val, då han vill fortsätta vara i ‘rampljuset’. Socialminister Hallengren ‘leker’ nog med tanken att efterträda sin chef för att fortsätta på den inslagna vägen med ‘struntprat’ i tid och otid.

Generaldirektör Carlsson tänker nog på att bli pensionär senare i år och statsepidemiolog Tegnell hoppas nog på att bli befordrad för sina ‘stordåd’.

I deras ‘vågskål’ väger mänskligt lidande och död lätt.

‘Symbolåtgärder’ betonas däremot, samtidigt som det antyds ‘mellan raderna’ de INTE har effekt.

 

Ett svar till “Men de här åtgärderna hade ju heller INGEN effekt, men nu radas de upp en efter en – samtidigt antyds att de INTE har effekt!”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: