REKORDNOTERING: Andelen positiva test ‘All Time High’ – Bara föregående veckas 20,7% innebär 650 döda i slutändan!

Föregående vecka 53 (dvs 28/12-3/1) nåddes nya skräckinjagande nivåer på smittspridningen i Sverige. Hela 20,7% av genomförda test vara positiva. En siffra som innebär cirka 650 döda i slutändan (HÄR), dvs bara en veckas smittotal kommer att kraftigt spå på dödstalen.

De flesta regeringar och s k folkhälsomyndigheter i den civiliserade och industrialiserade delen av världen hade infört stränga restriktioner och stängt ner delar av samhället för att minimera allvarlig sjuklighet och död.

Men INTE i Sverige där både regeringen och Folkhälsomyndigheten fortsätter att utsätta befolkningen för mänskligt lidande och massdöd.

Sjukvårdspersonal ‘går på knäna’, men de är bara ‘spelpjäser’ för regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten verkar villiga att riskera sjukvårdspersonalens hälsa.

Veckan som gått har också slagit rekord i antalet bekräftat smittade med ca 54.000 nya fall, vilket är långt över tidigare högstanivåer på cirka 47.000. I nästa vecka när statistiken redovisas kommer nya nivåer att nås.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten ‘skyr’ INGA medel för att rädda ekonomin på bekostnad av människors välbefinnande.

%d bloggare gillar detta: