Åkesson är TYST och INTE kritisk mot Eliassons ‘självmål’ – Har DU eller någon annan i SDs toppskikt också firat jul och nyår utomlands?

Varför denna tystnad från Åkesson och SD?

Eliassons beteende är tveklöst ett ‘självmål’ – ett ‘klavertramp’ av ‘bästa’ sort.

 

Partiledare Åkessons och SDs  tystnad när det gäller många saker som ‘gått snett’ under fjolåret när det gäller regeringens och myndigheters hantering av pandemin är bekymmersam.

Det var dessutom väldigt tyst från Åkesson och SD om Löfvens julshoppande. Likaledes när det gäller de andra ministrarna i regeringen som betett sig olämpligt trots rådande uppmaningar om att följa gängse råd strikt. Åkesson kanske INTE vill moralisera på samma vis som partiledare Kristersson (HÄR).

Åkesson och SD verkar INTE föra fram någon högljudd kritik mot generaldirektör Eliassons julfirande på Las Palmas, eller kanske INGEN kritik alls.

 

Det väcker funderingar om varför Åkesson och SD är så tysta efter denna praktskandal med Eliasson i centrum.

Det ger intrycket av att Åkesson eller någon annan i SDs toppskikt också varit utomlands på semester under jul- och nyårshelgerna.

Åkesson eller någon annan i SDs toppskikt har kanske ‘härjat runt’ på köpcentrum och gallerior i julhandeln och mellandagsrean.

%d bloggare gillar detta: