Trump erkänner sig ALDRIG besegrad av Biden – Regeringen och Folkhälsomyndigheten erkänner ALDRIG att coronastrategin var FEL – samma skit, men INTE skit samma!

Tyvärr samma skit, men INTE skit samma.

 

Trump kommer att fortsätta hävda att han vann valet om bara lagliga röster räknats och kan på så vis samtidigt acceptera att Biden i slutändan är USAs nästa president, men med tillägget att Biden vann över honom på grund av att olagliga röster räknats (dvs valfusk).

Därav viktigt att ALLA tvivel utreds på noggrant, så att de tvivel som finns hos många av dem som röstade på Trump (70 miljoner) kan undanröjas.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten kommer på samma vis som tidigare att fortsätta hävda att den svenska strategin varit RÄTT, men bara om Sverige jämförs icke-jämförbara länder.  Vid det här laget borde ALLA i Sverige känna till att den svenska strategin varit katastrofal i förhållande till jämförbara länder såsom Danmark, Finland och Norge – fakta kan beskådas HÄR.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten fortsätter dock med en hantering av pandemin som lämnar en del i övrigt att önska, eller snarare ganska mycket.

Det är kanske på liv och död för Trump som person.

Men för regeringen och Folkhälsomyndigheten är det på liv och död för en befolkning.

Det är skilda världar, men ändå samma skit, men INTE skit samma.

%d bloggare gillar detta: