PANDEMILAGEN: Löfven och Hallengren trodde på Carlsons, Tegnells och Gieseckes ovetenskapliga dravel om snar flockimmunitet – först nu insett pandemins konsekvenser INTE är över på länge!

Statsminister Löfven och socialminister Hallengren trodde på ovetenskapligt dravel insinuerat av generaldirektör Carlson, statsepidemiolog Tegnell och föredetta statsepidemiolog Giesecke på FHM.

Tron på tomtar och troll övergavs av de flesta för länge sedan, men den har tydligen dröjt kvar i regeringskansliet.

 

Regeringen har först nu insett att flockimmunitet INTE kan uppnås UTAN enormt mänskligt lidande och död samt det krävs vaccin. Dessutom, först nu insett att pandemins konsekvenser INTE är över på länge. De trodde i sin enfald att att pandemin skulle bli kortvarig i Sverige och INGA behov av varken skärpta pandemilagar eller strikta åtgärder skulle krävas.

Sveriges strategi sägs ju vara RÄTT trots vetenskapligt stöd saknas och vars siffror dessutom pekar FEL jämfört med Danmark, Finland och Norge.

Snacka om INKOMPETENS och OKUNNIGHET.

Kanske INTE förvånande beaktande av Löfvens bakgrund som fackpamp och Hallengren med lärarexamen i bagaget.

FEL personer på FEL plats.

 

Yrvaket kommer nu ett utspel från Hallengren (och Löfven osynlig som vanligt, men som kanske INTE vaknat ännu)  om att införa en s k TILLFÄLLIG pandemilag i syfte att: ”…ge politikerna utökade befogenheter att bland annat begränsa antalet passagerare i kollektivtrafiken och att reglera öppettider och antal besökare för butiker…”. Hallengren säger slutligen: ”…Vi hoppas att det blir till sommaren…”.

HÖR OCH HÄPNA – efter 8 månader kommer ett utspel om en TILLFÄLLIG pandemilag som kanske är på plats om 8 månader. 

Tänk om Löfven och Hallengren lyssnat på WHO och internationell expertis istället för Carlson, Tegnell och Giesecke, så hade denna lag kunnat vara på plats nu!

 

Som sagt, det håller inte i längden att tro på tomtar och troll. Dessutom, det håller inte i längden att vara inkompetent och okunnig.

Det krävs RÄTT personer på RÄTT plats.

 

%d bloggare gillar detta: