Partiledare som ändrar sig ‘under galgen’ är ‘kappvändarparasiter’ – Nu pratar ‘dom’ om klankriminalitet, men INTE före en vecka sedan!

En intervju med Mats Löfving (chef för polisens nationella operativa avdelning, NOA) fick flera partiledare att ‘vända kappan efter vinden’.

Förutom samma gäng av partiledare (INTE svårt att gissa vem eller vilka) som ALLTID ‘förnekar’ verkligheten och dessutom ALLTID ‘bejakar’  denna förnekelse oavsett fakta. 

En intervju räcker alltså för att flera av partiledarna skall våga prata om verkligheten. 

 

Bara för att Löfving berättade att det finns 40 klaner med ursprung utomlands som ägnar sig åt allvarlig kriminalitet i Sverige, vilket också bekräftas av rikspolischefen Thornberggick ‘proppen ur’ på partiledare som styr landet just nu eller säger sig vilja styra landet i framtiden.

Ska man skratta eller gråta?

 

Klankriminalitet som funnits i decennier i Sverige blev helt plötsligt synliggjort inför ‘öppen ridå’, trots att det har varit en illa dold hemlighet. Journalisten Johanna Bäckström Lerneby har exempelvis följt en klan under flera år och utkommit med en bok om klankriminalitet.

Bara för man INTE velat prata om klankriminalitet så försvinner den INTE.

 

I kölvattnet av uppståndelsen kring denna intervju med Löfving tvingades statsminister Löfven ‘under galgen’ att ‘vända kappan efter vinden’ när han säger: Med en stor migration där vi inte klarar av integrationen, då följer vi också större risk för de problem som vi ser. Det är glasklart.”

Patetiskt struntprat!

 

Det som för Löfven INTE var glasklart för några dagar sedan, kan knappast vara glasklart idag – ‘kappvändarparasit’ personifierad.

Flera partiledare, förutom Åkesson som påtalat det glasklara under lång tid, är helt plötsligt mer eller mindre inne på samma linje, dvs en samling ‘kappvändarparasiter’.

Det var i princip politiskt ‘tystnad’ kring klankriminalitet tills nyligen, medan nu är det på ‘allas läppar’.

Det återstår att se om det bara är en politisk ‘dagslända’!

 

 

 

 

Ett svar till “Partiledare som ändrar sig ‘under galgen’ är ‘kappvändarparasiter’ – Nu pratar ‘dom’ om klankriminalitet, men INTE före en vecka sedan!”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: