Carlson och Tegnell har ‘suttit på höga hästar’ – DERAS oförmåga, ovilja och senfärdighet AVSLÖJAD om Covid-19: ‘INGEN ‘rök utan eld’!

LÄSVÄRT – läs orginaltexten HÄR!

Folkhälsomyndigheten (FHM) visade tidigt på total oberedskap och inkompetens (dvs oförmåga, ovilja och senfärdighet) att förstå allvaret när det gällde Covid-19.

Generaldirektör Carlson visade på total verklighetsflykt i en intervju den 7 februari (HÄR) på samma vis som statsepidemiolog Tegnell (HÄR).

Både Carlson och Tegnell har ‘suttit på höga hästar’ och uppvisat en flagrant arrogans och föga överraskande inkompetens.

 

Det är skrämmande när jag som som privatperson utan en s k expertmyndighet ‘i ryggen’ kunde konstatera att något allvarligt höll på att ske i världen (HÄR), dvs ‘i samma veva’ som Carlson och Tegnell inte såg de ‘svarta molnen’ i horisonten. 

Engströms ‘slutkläm’ är intresseväckande: Vilka lärdomar drar Folkhälsomyndigheten av sina felbedömningar? Hur tänker regeringen när det gäller kravprofilen för nästa generaldirektör?

På den första frågan så måste nog både Carlson och Tegnell ‘bytas ut’ (LÄS ‘sparkas’) för att FHM skall kunna dra lärdom. Den andra frågan synliggör regeringars tillsättningar av generaldirektörer att den mest lämpade kandidaten INTE alltid tillsätts. ‘Stolpskotten’ är numera ‘vardagsmat’ i politiska tillsättningar – tyvärr, snarare regel en undantag!

Carlsons och Tegnells oförmåga, ovilja och senfärdighet synliggjort!

INTE undra på att Sveriges strategi för pandemiarbetet blivit en ‘snackis’ som ‘skräckexempel’ internationellt. 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: