Tegnell omyndigförklarar ‘folk’: Vi klarar INTE av att använda munskydd, men vi skall smittspåra själva’ – SLUTA idiotförklara ‘folk’!

Statsepidemiolog Tegnell anser alltså att vi INTE klarar av att använda munskydd (eller lära sig) trots att flertalet länder i Europa förlitar sig på sin befolkningar. ALLA är medvetna om att en ‘klick’ i befolkningen ALLTID kommer att ‘missköta’ användningen, men att flertalet gör sitt bästa för att skydda andra och sig själv till viss del.

Samtidigt anser Tegnell att vi skall smittspåra själva (med hänvisning till klamydia!). Han säger detta av ekonomiska skäl, då det kostar ‘pengar’ om t ex FHM eller någon annan skall smittspåra.

Hur dumt som helst!

 

Smittspårning innebär ett betydligt större ansvar och viktigare när det gäller övervakning av smittspridningen i samhället än om var och en använder munskydd 100% korrekt eller inte.

Dumstristig logik!

 

Från att munsksydd INTE har effekt säger nu Tegnell att andra länder som har infört munskydd så ökar smittspridnineng. Men det han INTE säger är att smittspridningen INTE ökar på grund av munskydden, utan på grund av att människor INTE alltid använder dem, t ex på utekvällar och andra tillfällen där trängsel uppstår (t ex demonstrationer, sammakomster utomhus och fester).

Kom också ihåg att andra länder har sämre förutsättningar att ha kontroll över smittspridningen än Sverige och övriga nordiska länder.

ÅNYO – användningen av munskydd är i första hand för att SKYDDA ANDRA!

Tegnell verkar anse att ‘folk’ är alltför ‘dumma i huvudet’ för att kunna lära sig använda munskydd.

Vem är egentligen ‘dum i huvudet – ‘folket’ eller Tegnells idiotförklarande av ‘folk’?

Lady Gaga är ett ‘snille’ jämfört med ‘dumskallen’ Tegnell – Wear a mask. It’s a sign of respect

 

%d bloggare gillar detta: