Generaldirektör CARLSON på Folkhälsomyndigheten: ”Vår bedömning har visat sig vara korrekt” – Ett desperat försök att ‘gripa efter ett halmstrå’ för att ‘rädda’ sig från ‘skampålen’!

Generaldirektör Johan Carlson (‘på taket’ = ‘stolpskott’) för Folkhälsomyndigheten säger: ”Vår bedömning har visat sig vara korrekt”. Han bygger sitt uttalande på att EN person på WHO uttalat en delvis positiv kommentar om Sverige, men det är givetvis INTE hela bilden!

Denna person säger också: ”Sverige hittills har misslyckats med att skydda de äldre.”, men Danmark, Finland och Norge ‘fixade biffen’!

Ett PATETISKT försök att ‘flytta fokus’ från SITT eget misslyckande och ansvar!

 

Det finns INGET som kan ‘rättfärdiga’ massdöden i Sverige, som INTE ‘ägt rum’ i jämförbara länder som Danmark, Finland och Norge.

Sverige har fortfarande 8 GÅNGER FLER döda i Covid-19 än Danmark, Finland och Norge TILLSAMMANS!

 

Varför ställs INTE Carlson ‘mot väggen’ och ‘ställs till svars’ i media för den massdöd som drabbat Sverige, men som INTE drabbat grannländerna?

Det kallas ‘gulligull’ = ‘partisk’ och ‘subjektiv’ journalistik!

 

Carlson är knappast opartisk eller objektiv när han uttalar sig som ‘medskyldig’ till Sveriges ‘katastrofala’ avvikelse från grannländerna.

Det är ‘pinsamt’ och ‘under all kritik’ att media ger honom utrymme att BORTFÖRKLARA och VILSELEDA det massiva lidande och massdöd som drabbat befolkningen i Sverige.

Carlson ‘griper’ desperat ‘efter varje halmstrå’ för att ‘rädda’ sig själv från ‘skampålen’!

Carlson har fortfarande INTE ‘fattat’ att ‘döda’ INTE kan ‘återuppstå’.

Är man ‘död’ så är man ‘död’!

Vore ‘renhårigt’ om han ‘förlikade sig med tanken’ att Sveriges vägval var FEL!

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: