UPPROP: ‘Ge’ 70 PLUS och andra riskgrupper ‘livet tillbaka’ – SOLIDARITET i offentliga inomhusmiljöer och kollektivtrafik: INFÖR ‘obligatoriskt’ munskydd!

DETTA UPPROP borde ‘delas’ till ALLA ‘nära och kära’ i SOLIDARITET med ALLA som ‘tvingas’ till ‘isolering’ och ‘förhindras’ att ‘beträda’ offentliga inomhusmiljöer och kollektivtrafik.

 

Tänk på de som är ’70 PLUS’ och andra ‘riskgrupper’ i samhället.

De MÅSTE fortsättningsvis ‘hålla sig’ isolerade på grund av att regeringen och Folkhälsomyndigheten INTE värdesätter deras ‘livskvalitet’ och ‘vägrar’ ge dem ett ‘värdigt liv’.

Det har ‘gått’ FEM MÅNADER – ’70 PLUS’ och ‘andra riskgrupper’ tvingas fortfarande ‘hålla sig borta’ från ‘oss andra’ i offentliga inomhusmiljöer och kollektivtrafik!

Vilka brott har de begått? Varför behandla dem som brottslingar när de är oskyldiga? ’70 PLUS’ och andra ‘riskgrupper’ borde ha samma ‘möjligheter’ som ‘oss andra’ att kunna ‘beträda’ offentliga inomhusmiljöer och kollektivtrafik.

’70 PLUS’ och ‘andra ‘riskgrupper’ skall INTE ‘bära bördan ensamma’ av ‘coronastrategin’ bara för att de är ’70 PLUS’ eller tillhör en ‘riskgrupp’!

I början av pandemin sades ‘cyniskt’ att det ‘bara’ var ‘äldre’ och ‘riskgrupper’ som ‘drabbades’, men de fortsätter att ‘drabbas’ av att regeringen och FHM ‘vägrar’ ge dem ‘livet tillbaka’. 

De är INTE döda! 

Krävs SOLIDARITET från ‘oss andra’.

I land efter land (t ex HÄR och HÄR) har munskydd införts (t ex HÄR Danmark) eller krav på dessa (t ex Finland HÄR; Sverige HÄR), dels i syfte att begränsa den allmänna smittspridningen, och dels för att ge ’70 PLUS’ och andra ‘riskgrupper’ möjlighet att ‘röra sig’ i offentliga inomhusmiljöer och kollektivtrafik.

Obligatoriskt MUNSKYDD i ‘offentliga inomhusmiljöer’ och ‘kollektivtrafik‘ hade ‘gett’ 70 PLUS och andra riskgrupper ‘livet tillbaka’, PUNKT SLUT!

’70 PLUS’ och andra ‘riskgrupper’ skall INTE behöva riskera ‘livet’ i brist på ‘solidaritet’ från ‘oss andra’.

Regeringen och FHM: visa ‘solidaritet’ med ’70 PLUS’ och ALLA andra ‘riskgrupper’ i samhället – inför ‘obligatoriskt’ munskydd i ALLA offentliga inommlijöer och kollektivtrafik.

Fördela ‘bördan’ på ‘oss alla’ så ALLA kan få ett ‘drägligt liv’.

 

%d bloggare gillar detta: