Statsminister Löfven: 69.000 ‘coronatester’ är ALLTID mindre än VOLYMMÅLET på 100.000 – ‘blanda INTE ihop korten’ bara för journalister ‘INTE gör sitt jobb’!

Statsminister Löfven skriver på Facebook: ”Sedan en tid tillbaka testas över 100.000 personer varje vecka…”I slutet av samma mening framgår att han refererar till två typer av test, varav det ena INTE varit ’på tapeten’ tidigare. Det senare testet anses dessutom vara en ‘politisk felsatsning’, dvs i ‘klartext’ betyder det ‘MENINGSLÖST’!.

Bara ett sätt att ’skyla över’ regeringens oförmåga att uppnå ett uppställt mål!

Statsminister Löfven vilseleder om regeringens mål på 100.000 ‘coronatester’ i veckan, när de tvärtom minskat den senaste veckan till 69.393 ‘coronatester’. De föregående veckorna testades 81.801 (toppnotering) och 79.811 som också ALLTID är mindre än 100.000 ‘coronatest’.

Politiker är ‘fula’ och ‘lär sig’ ALDRIG, utan ‘slirar på sanningen’ med hjälp av statistik. Löfven ‘lägger ihop’ coronatest med antikroppstest (se tabell nedan).

Källa: Folkhälsomyndigheten (HÄR)

Det är den vänstra delen i tabellen (dvs 69.393, 81.801 och 79.811 ‘coronatester’) som utlovades 100.000 test per vecka. Den högra delen i tabellen med antikroppstest har tillkommit i efterhand (fr o m vecka 25 enligt tabell nedan).

Källa: Folkhälsomyndigheten (HÄR)

Det är ett ‘inskränkt’ och ‘taffligt’ försök av Löfven att ‘blanda ihop korten’ för att ‘dölja’ att regeringen INTE lyckades uppnå uppställt volymmål med ‘coronatesterna’.

BILLIGT – ‘under all värdighet’, men värdigheten ‘kastades ut med badvattnet’. Kvar blev en ‘sörja av’ hyckleri och undermålighet. 

Målet som ‘sattes upp’ i början av april var 100.000 ‘coronatester’ per vecka (se diagram nedan), vilket INTE uppnåtts en enda gång och kommer troligtvis inte uppnås heller i slutändan.

Källa: Folkhälsomyndigheten (HÄR)

Statsminister Löfvens bedrägliga retorik att ‘blanda ihop korten’ uppmärksammas inte ens av journalister.

Inte undra på att Löfven fortsätter med ‘lurendrejeriet’.

Det är ju ‘fritt fram’ när journaliskåren INTE ‘gör sitt jobb’ att granska och ställa regeringen tills svars när ‘sanningen slirar’ à la Trump.

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: