Om ‘tokiga’ forskare och deras ‘tokigheter’ med ‘tokiga’ resultat som är ‘nollor’ i forskarsamhället!

Det ‘poppar’ emellanåt upp ‘tokiga’ inlägg i media skrivna av ‘tokar’ som tituleras ‘forskare’, men deras s k ‘forskning’ är allt som oftast obefintlig, kanske NOLL!

I fallet med de två s k ‘forskarna’ eller ‘tokarna’ som poppade upp’ som ‘brända popcorn’ ur ‘ingenting’ finns egentligen ‘inget’ att säga om deras ‘forskning’. De har ‘ingen’ forskning att ‘vila sig mot’!

‘Tokiga forskare’ tillhör inte ens en ‘tokig ankdamm’, utan snarare en ‘uttorkad vattenpöl’ där ‘tokarna’ samlas i en ‘tokarnas gemenskap’ för inbördes ‘tokarnas’ beundran.

 

Det mycket enkelt att ‘kolla upp’ s k ‘forskare’ genom att klicka på följande LÄNK (Google Scholar).

‘Skriv in’ namnet på ‘forskaren’ för att se om det är en ‘forskare’ som kan uppvisa forskning. Tänk dock på att det kan finnas andra seriösa och välrenommerade forskare med samma namn (s k ‘namne’) som INTE har något att göra med ‘token till forskare’, utan man ‘tittar i dessa fall på’ överensstämmelsen mellan ‘forskarens’ ämnesområde och det som ‘dyker upp’ på ‘länken ovan’.

Det är inte INTE ovanligt att ‘tokiga forskare’ är NOLLOR i forskarsamället, trots att de ‘lyckats’ skaffa sig ett ‘körkort’ som forskare (dvs doktrorerat), men ‘skenet’ kan bedra ‘rejält’.

Dessa ‘forskares tokigheter’ borde vara skrivna som privatpersoner, då det inte finns vetenskaplig substans i botten, men de skriver under sina ‘tokigheter’ som representanter för en institution på ett universitet för att ge ‘legitimitet’ (dvs trovärdighet och status).

Det betyder att både institutionen och universitetet ‘står’ bakom ‘tokigheterna’, så länge de INTE ‘tar avstånd’ och dessutom ‘tillåter’ att ‘tokiga’ forskare ‘snyltar på’ lärosätets ‘namn’ och ‘rykte’.

Man kan dock undra hur debattredaktionen ‘tänkte’ när de ‘släppte igenom dessa tokigheter’ och dessutom tillåter att dessa ‘tokigheter’ som representanter för ett lärosäte. SVARET stavas ‘KLICK’! Debattredaktionen vill också ‘snylta på’ lärosätets ‘namn’ och ‘rykte’.

Det är ‘skit samma’ för media om det är ‘tokigt’ och fullt av ‘tokigheter’ skrivet av ‘tokar’, så länge det generar ‘tokiga klick’!

Det existerar INGEN ‘lägstanivå’ längre när det gäller ‘tokigheter’ som ‘släpps igenom’ i ‘tokiga’ media. ‘

‘Icke-forskare’ borde INTE tituleras ‘forskare’ i media.

Forskare ‘forskar’ och deras forskning publiceras i forskartidskrifter.

 

 

 

%d bloggare gillar detta: